Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!

Geros higienos praktika sumažina infekcijos riziką

Norint apsisaugoti nuo plintančio viruso, ypač svarbu laikytis tinkamų higienos reikalavimų, susijusių su maisto ruošimu, pateikimu, ypatingai atkreipiant dėmesį į rankų higienos, paviršių, kontaktuojančių su maistu ir rankomis, dezinfekciją ir kitas prevencijos priemones prieš užkrato plitimą.

Valymui ir dezinfekcijai būtina naudoti efektyvias pagal LR įstatymų reikalavimus registruotas ir testuotas dezinfekcijos priemones.

Daugiau išsamios informacijos ir konkrečiai rekomenduojamų naudoti priemonių sąrašas yra prisegtuose dokumentuose, kuriuos UAB „Manjana“ paruošė pagal kompanijos „JohnsonDiversey“  rekomendacijas ir atliktus tyrimus.

Tikimės, kad mūsų žinios ir patirtis padės sukurti saugią, higienišką aplinką Jūsų darbuotojams ir klientams.

Atsisiųskite brošiūrą.

Jei reikia daugiau informacijos, prašau kreipkitės į UAB „Manjana“.

UAB „Manjana“ specialistai yra paruošę išsamias prevencijos programas pagal kiekvieno sektoriaus specifiką.

2009-11-09

Visos naujienos