Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!

Dezo kilimėlis 346 Sani-Trax, juodas, 60x80cm, 000269


Kodas: 000269
Pakuotėje: 1 vnt.

Dezo Sani-Trax, 60x80cm, juodas. Dezinfekcinis kilimėlis valo ir dezinfekuoja batus, rekomenduojamas prie įėjimų, maisto gaminimo ar pramonės įmonėse.
Tūkstančiai lanksčių pirštų, kurie valo ir šveičia batų nešvarumus. Užlipus ant kilimėlio, kilimėlio pirštai užsilenkia, batų padai pasineria į dezinfekcijos tirpalą. Valymas ir dezinfekcija - dvigubas veiksmas užtikrinantis, kad nebus užterštos patalpos.
Patogus  dezinfekcinio kilimėlio dydis, tinkantis daugeliui įėjimų. Siurbtukai, esantys kilimėlio apačioje, užtikrina kilimėlio stabilumą ant grindų.
Stora, kilimėlį supanti sienelė yra 0,635 cm aukštesnė už pirštus, išlaikomas dezinfekcinis tirpalas. Dezinfekcinis kilimėlis talpina 4 ½ litro dezinfekavimo tirpalo.
Rekomenduojama naudoti prie įėjimų, persirengimo kambariuose, pakavimo patalpose, laboratorijose, poilsio patalpose, bet kurio se kitose patalpose, kur reikia užkirsti nešvarumų plitimą.
Pagamintas iš 100% natūralus gumos junginys, skirtas bendros paskirtiems naudojimui. Atsparus daugeliui cheminių medžiagų ir temperatūrų svyravimų.



Į SĄRAŠĄ