Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!

Ploviklis AcidPlus, 1161kg, G12100


Kodas: G12100
Pakuotėje: 1 vnt.

Ploviklis AcidPlus, 1161 kg
Acidplus yra stipriai rūgštinė, mažai putojanti bei negaruojanti, azoto rūgšties pagrindu plovimo priemonė, tinkama naudoti įvairiems CIP įrengimams maisto ir gėrimų pramonėje.

Acidplus labai efektyviai tirpdo neorganinės kilmės nuosėdas, įskaitant alaus ir pieno akmenį. Acidplus naudojant kartu su Divosan Forte gali būti naudojama vieno etapo CIP plovimui ir dezinfekcijai, šviesaus alaus ir buferinių talpų plovimui CO2 atmosferoje ar aukštame slėgyje.
Acidplus yra mažai putojanti ir tinkama CIP plovimui prie didelio slėgio ir turbulencinio tirpalų judėjimo. Acidplus esantys specialūs inhibitoriai neleidžia susidaryti nuodingiems azoto garams koncentrate. 
Naudojimas  gali būti naudojama vieno etapo pienvežių bei žaliavinio pieno talpoms bei linijoms plauti pieno pramonėje. Acidplus labai efektyvi rūgštinio plovimo etape, plaunant pasterizatorius, garintuvus, separatorius ir kitą įrangą.

Naudojimo instrukcija 
Acidplus tipiškai naudojamas CIP sistemose, koncentracija 0.5 – 4 % masės (0.4 – 3.1 % tūrio), priklausomai nuo įrengimo ir nešvarumų. Naudojama temperatūra neturėtų viršyti 80C, kad išvengti tarpinių sugadinimų. Tiksli koncentracija, laikas ir temperatūra parenkama atskirai kiekvienam plaunamam objektui.
Produkto tiekimui ir naudojimui taikomi Reglamento (ES) 2019/1148 reikalavimai.




Savybės
Kontroliuojama medžiaga Taip



Į SĄRAŠĄ