Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!

Naujienos

2015-08-10
Naujos kartos valymo priemonė  
Išbandykite purpurinį šveistuką, kuris šveičia du kartus greičiau nei įprastas šveistukas bei mažiau braižo paviršius.
2015-07-01
DĖMESIO - priimti nauji reikalavimai kepimui naudojamo aliejaus kontrolei  
Norime atkreipti dėmesį į įvedamą griežtesnę tvarką kepimui naudojimo aliejaus kontrolei.
Nuo šių metų birželio 1 d. įsigalioja sveikatos ministrės išleisti norminiai pakeitimai LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 15:2005 „MAISTO HIGIENA“
2015-03-04
20-ųjų Manjana veiklos metų minėjimo proga įvykusios parodos akimirkos  
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyko didžiausia šalyje specializuota profesionalaus valymo ir higienos paroda. Ji buvo skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams. Antrą kartą vykusią parodą organizavo stambiausia valymo ir higienos prekių platintoja Lietuvoje, bendrovė „Manjana“.
2015-02-09
Vilniuje įvyks didžiausia Baltijos šalyse specializuota profesionalaus valymo ir higienos paroda  
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyks didžiausia Baltijos šalyse profesionalaus valymo ir higienos paroda, skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams. Visą dieną truksiančiame renginyje jo dalyviai turės progą ne tik susipažinti su naujausiais sprendimais, padedančiais užtikrinti reikiamą higienos lygį įmonių viduje, bet galės klausytis ir pranešimų, kuriuos, seminarų metu, skaitys ekspertai iš užsienio ir Lietuvos.
2015-01-29
NUO STUDENTIŠKO VERSLO IKI DIDŽIAUSIŲ VALYMO PRIEMONIŲ PLATINTOJŲ LIETUVOJE  
Žmogui 20 metų, regis, nėra labai ilgas laikotarpis. Tačiau įmonei, kuri įsteigta dar tik ant kojų besistojančioje Lietuvoje, tai tikrai milžiniškas laimėjimas. Šią mintį patvirtina ir jau 20-metį švenčiančios bendrovės„Manjana“ direktorius bei vienas įkūrėjų Donatas Genys (43). Jo teigimu, pakeliui į sėkmę teko vengti susidūrimo su kriminalinio pasaulio atstovais, patirti tuomet atsainų bankų požiūrį į verslą, o visus sunkumus ar neteisybę kompensuoti atkaklumu, darbu ir begaliniu optimizmu.
2014-10-30
Dėkojame, kad apsilankėte parodoje BALTSHOP.BALTHOTEL.BALTGASTRO 2014  
Lapkričio 6 - 08 d. Litexpo parodų centre vyksta parduotuvių, viešbučių, restoranų įrangos ir gastronomijos paroda, kurioje mes taip pat dalyvaujame.
2014-06-20
Vienkartinės asmens apsaugos priemonės “MProtect”  
UAB „Manjana“ prekių asortimente naujas prekės ženklas – „MProtect“. Nuo šiol galite įsigyti šiuo prekės ženklu pažymėtas vienkartines asmens apsaugos priemones (AAP): prijuostes, chalatus, kepuraites, antrankovius, antbačius, kombinezonus, kaukes, pirštines.
Tai ES standartus atitinkančios AAP, skirtos maisto perdimo įmonių, sveikatos priežiūros bei visuomeninės paskirties įstaigų personalui.
Daugiau informacijos rasite prikabintoje skrajutėje.
2014-05-15
Parodos “ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2014” Mr.Interclean titulas atiteko UAB “Manjana” darbuotojui  
Gegužės 6-9d. Amsterdame vyko tradicinė ISSA/INTERCLEAN paroda, skirta valymo profesionalams. Tai didžiausia pasaulyje šio srities specialistams skirta tarptautinė paroda, sukvietusi apie 28.000 dalyvių iš 130 pasaulio šalių, kurie pristatė daugiau nei 650 pirmaujančių pasaulyje prekinių ženklų. Daugiau apie parodą rasite čia
UAB „Manjana“, kaip INPACS narė taip pat dalyvavo parodoje. Parodos metu susitikome su esamais ir galbūt būsimais savo tiekėjais. Daug laiko skyrėme susipažinti su partnerių siūlomomis naujovėmis, kurias artimiausiu metu pristatysime savo klientams.
Džiaugiames ir didžiuojamės, kad mūsų darbuotojas Darius Lauraitis pelnė šios parodos Mr. Interclean titulą.
Šis titulas suteikiamas asmeniui, kuris realiu laiku vykstančiame žinių konkurse per trumpiausią laiką teisingai atsako į 100 klausimų, susijusių su valymu.
Apdovanojimo akimirkos
Tai dar vienas įrodymas, kad UAB „Manjana“ kolektyve dirba savo srities profesionalai, kurie sulaukia ir tarptautinio pripažinimo.