Savo tiekėjus renkamės atsakingai, raginame atsakingai rinktis ir jus!

Naujienos

2014-04-03
3M LRSM Aliejaus kokybės testai  
Kad visada būtumėte tikri dėl riebalų kokybės ir žinotumėte, kada reikia juos keisti,
siūlome 3M Riebalų (aliejų) kokybės stebėsenos testus.
3M LRSM popierinės riebalų tikrinimo juostelės yra skirtos nustatyti suskilusių riebalų kiekį kepimo riebaluose. Tai yra reikalinga norint sužinoti, kada riebalai turi būti keičiami, kad garantuotume maisto kokybę bei užtikrintume vienodą skonį. Įprasto naudojimo metu riebalai nuolat skyla. Šiam procesui būdinga sudėtinių molekulių struktūros modifikacija. Daugiausiai susiformuoja šalutiniai produktai – poliniai junginiai bei laisvosios riebiosios rūgštys. 3M žemo diapazono riebalų stebėsenos testas (angl. The 3M Low Range Shortening Monitor, LRSM) pagal laisvųjų riebiųjų rūgščių koncentraciją nustato riebalų skilimo laipsnį.
Testas atliekamas naudojant kieto popieriaus juostelę (0,7 x 9,5 cm), kurios vieno
galo plotį skersai dalija keturios mėlynos linijos.Naudojimas:Esant darbinei temperatūrai (nuo 160°C iki 185°C) 3M LRSM juostelė įmerkiama į riebalus. Riebalų skilimo etapas netiesiogiai nustatomas suskaičiavus geltonas
juosteles. Kai riebalai suskyla, padidėja laisvųjų riebiųjų rūgščių koncentracija, tai nurodo pasikeitusios spalvos 3M LRSM juostelės linijų skaičius.
Gaminio privalumai:
Paprastas naudojimas: nereikia specialių įgūdžių.
Greitis: Rezultatai gaunami akimirksniu, t.y. praėjus 30 sekundžių nuo testo juostelės įmerkimo į riebalus.
Objektyvumas: Rezultatai nepriklauso nuo testą atliekančių žmonių.
Higieniškumas: Testo juostelė neužteršia riebalų.
Tikslumas: Pagal spalvą pakeitusių juostelių skaičių lengvai nustatysite laisvųjų riebiųjų rūgščių koncentraciją.
Saugumas: Akimirksniu sužinosite, ar riebalai tinkami naudoti.
Ekonomija: Riebalai nebus pakeisti per anksti.
2013-08-27
Graffiti valiklis 3M™ Graffiti Stain Remover  
Inovatyvus 3M sprendimas - GRAFFITI VALIKLIS
Atgrasūs ir užgaulūs graffiti ne tik gadina Jūsų turtą, bet ir kenkia verslo įvaizdžiui. Nesvarbu, kokia yra medžiaga ar paviršius, - visuomet galite pasikliauti naujaisiais 3M graffiti valikliais, kad valytumėte geriau, greičiau ir saugiau. 3M graffiti valiklis - tai efektyvus, saugus ir paprastas būdas pašalinti graffiti nuo įvairių paviršių. Dar niekada jų valymas nebuvo toks paprastas.
Su graffiti valikliu 3M™ Graffiti Stain Remover Jums neteks rinktis tarp saugumo ir efektyvumo. Paprasčiausiai pagal valomą paviršių pasirinkite valiklį:
• GR1500 saugiai ir efektyviai šalina graffiti nuo įvairių plastikinių paviršių bei daugumos dažytų ar lakuotų paviršių, jų nepažeisdamas ir negadindamas.
• GR3000 greitai ir veiksmingai nuvalo graffiti nuo plytų, mūrinių ir betono paviršių.
Graffiti valiklio 3M™ Graffiti Stain Remover savybės:
- veiksmingai valo ir šalina įvairias graffiti medžiagas: purškiamus aerozolinius dažus, ilgalaikius spalviklius, lūpų dažus, spalvotas kreidas ir emulsinius dažus;
- greitai įsigeria ir sparčiai suardo graffiti.
Graffiti valiklio 3M™ Graffiti Stain Remover naudojimas:
- užtepkite priemonės ant graffiti ir palaikykite keletą sekundžių, tuomet patrinkite šluoste, šepečiu arba aukšto slėgio plovimo aparatu. Nuvalykite likučius švaria drėgna šluoste arba, siekdami kuo geriausių rezultatų, nuplaukite švelniu plovikliu. Prireikus pakartotinai užtepkite priemonės ant ypač sunkiai įveikiamų dėmių, tuomet patrinkite ir nuplaukite anksčiau nurodytu būdu.

Graffiti valiklis 3M Graffiti Stain Remover tiekiamas 0.5 litro ir 5 litrų talpose.
2013-05-23
Vileda šiukšliadėžės atliekų rūšiavimui  
Vis daugiau žmonių suvokia, kad atliekų rūšiavimas – tai pats tiesiausias ir kiekvienam prieinamiausias kelias, prisidedant prie aplinkos saugojimo ir gamtinių išteklių tausojimo, todėl kyla kitas klausimas: kaip teisingai jas rūšiuoti, kad pasiektumėme norimo rezultato?

Pats pirmasis žingsnis - tinkamas buitinių atliekų rūšiavimas savo namuose bei darbinėje aplinkoje.
UAB “Manjana” savo asortimentą papildė Vileda šiukšliadėžėmis, skirtomis atliekų rūšiavimui - pažymėtų specialiais spalviniais kodais, įvairių dydžių ir formų. Šios talpos ne tik funkcionalios, bet ir estetiškai patrauklios, tad jos puikiai derės prie Jūsų interjero.

Daugiau informacijos rasite čia:
http://www.manjana.lt/siuksliu-dezes-ir-maisai/0/96/

2013-05-03
Suma Combi+ LA6 – Ploviklis ir skalavimo priemonė viename  
Suma Combi+ LA6 priemonė yra pagaminta pagal naujausias technologijas. Tai du produktai viename - koncentruotas skystas ploviklis automatiniam indų plovimui bei skalavimo priemonė.
2013-04-22
Naujas UAB "Manjana" produktų katalogas  
Turime gerą Naujieną visiems, kurie daug mieliau informacijos ieško knygų puslapiuose, o ne internetineje erdvėje. Pirmasis Manjana katalogas – puikus informacijos šaltinis, kuris būtinai turi atsirasti ant Jūsų darbo stalo.
2012-06-28
Ekologiškas valymas  
Daugelis vis dar mano, kad ekologija bei ekologiškas gyvenimo būdas yra tiesiog mada. Ar gali atsakingas požiūris į mūsų planetos ateitį būti tik mada? Ko reikia, kad kiekvienam iš mūsų tai taptų būtinybe?
2012-06-04
DĖMESIO - pasikeitė UAB "Manjana" Kauno sandėlio adresas  
DĖMESIO - pasikeitė UAB "Manjana" Kauno ir Vilniaus sandėlių adresai. Sandėlis iš A. Stulginskio g. 41 Kaune ir Verkių g. 29 Vilniuje persikėlė į patalpas Verslo g. 6, Kumpių k., Kauno raj.